DE BOUWSTENEN VOOR
EEN B2B SUCCESVERHAAL
Connect Pro is een portaal voor ICT ondernemers die zich richten tot bedrijven (B2B). Wij bieden hen de bouwstenen om te evolueren, te innoveren en te groeien - met een stevige focus op ondersteuning, opleiding en wederkerende inkomsten.

Kom alles te weten over Connect Pro in 1 minuut - klik hier!
Reeds Connect Pro lid? Log hier in:
Account:
Username:
Password:
 
Wat is Connect Pro precies?
Dit filmpje geeft u een korte samenvatting in amper anderhalve minuut.

Enkele pijlers binnen Connect Pro uitgelicht...

Ledenmeetings

Praat bij met collega's, deel ervaringen en competenties uit en verrijk uw netwerk door Connect Pro leden-meetings bij te wonen.

Opleidingen

Connect Pro beschikt over een modern trainingscenter en organiseert regelmatig technische en commercieletrainingen.

Knowledge base

Uw hoofd aan het breken over een moeilijk probleem? Of zelf iets opgelost, en u wil de ervaring delen met collega's? Gebruik onze exclusieve knowledge base.

Inkoop

Profiteer van lagere inkoopprijzen en unieke aanbiedingen dankzij de Connect Pro aankoopstructuur.

Outsourcing

Komt u mensen, tijd of kennis te kort voor een project? Eénmalig of structureel? Wij stellen graag de juiste engineers ter beschikking, op uur- of dagbasis.

Folder

Ontdek onze maandelijkse folder vol met zakelijke producten, verkrijgbaar zowel digitaal als gedrukt. Pas de folder aan met uw eigen logo en inhoud.

Cloud

Met onze cloudoplossing kan u diverse diensten (waaronder back-up, cloud desktop en Office 365) aanbieden en verkopen, met handige sales tools en 24/7 ondersteuning.

Servers & Storage

Onze eigen serverdienst staat klaar om u bij te staan voor al uw server- en storage projecten. Incl. online configurator, support, onderhouds- contracten op maat, ...

Webshop

Als Connect Pro lid heeft u recht op een speciale B2B webshop, met alle producten uit de folder alsook vele tools en een uitgebreide backoffice, uitgewerkt op maat van uw bedrijf.

VOIP

Maak kennis met SkyHi:
VOIP in de cloud met een super gebruiksvriendelijke HTML interface en een prijskaartje dat elke klant overtuigt.

Monitoring

Geef proactieve support aan uw klanten in plaats van achter de feiten aan te lopen, en converteer uurtje/factuurtje klanten naar een managed service overeenkomst.

ERP

Connect Pro ondersteunt en verdeelt meerdere ERP pakketten, waaronder ABO en DBFACT. Maak zelf gebruik van deze software, en ga een stap verder en wordt verdeler!
INSCHRIJVEN OP CONNECT PRO
Interesse om in te schrijven op Connect Pro? Vul dit formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

Firmanaam:
Contactpersoon:
Aantal medewerkers:
Adres:
Telefoon:
E-mail:
Opmerking: